Et socialpædagogisk bo– og beskæftigelsestilbud for unge

"Udvikling til fremtiden"

Ny ridehest til Trabjerggård

Ny ridehest til Trabjerggård

På Trabjerggård har Ane været i gang med at lede efter en ny lærehest, så hun kan blive bedre til at ride.Det er en lang og undertiden vanskelig proces, at få fundet frem til den helt rigtige. Hesten skal passe i størrelsen, der skal være et godt temperament, og der skal være et match i mellem hest og rytter.

Ane og Trabjerggårds ridelærere har derfor været vidt omkring i Danmark for at lede efter en god hest, men det er jo ikke altid, de lever op til de ting, som står i annoncerne. Det som er vigtigt for os, når vi inviterer en ny hest ind i vores stald er, at den skal kunne være tilregnelig og omgængelig og den må ikke have unoder (fx, at den sparker, napper, bider eller puffer).

Ligeledes er det vigtigt, at der ikke er handelsfejl på hesten i form af fx vævning (tendens til at stå og trampe på benene i visse situationer, da det kan ”smitte” de andre heste), eller mangelfulde fysisk formåen, fx i form af skader eller andre begrænsninger.

Så ud af mange mange annoncer, har vi nu pejlet os ind på den helt rigtige, og hun hedder Stella, og er en dansk varmblodshoppe på 14 år til sommer. Hun er god som dagen den er lang, hun kan mange øvelser, og så kan hun gå i terræn. Hun er meget socialt anlagt og kan nyde at blive striglet i timevis.

Hun er lidt bange for skraldespande, men hun stikker aldrig af, hun spærrer blot øjnene op, og giver måske et lille spjæt. Ane glæder sig rigtig meget, til Stella flytter ind på gården, og ser frem til at få mange gode timer med hende.

Skriv en kommentar

Vil du gerne i kontakt med os? Brug følgende valgmuligheder:

Adresse: Vesterbyvej 12, 7160 Tørring - Kontor telefon: 75676214 - Walther mobil: 20996214 - Mail: walther@trabjerggaard.dk