Velkommen til

Ferietur til Kreta 2014

Ferietur til Kreta 2014

KRETA

September gik turen til Agios Nicolaos på Kreta. 11 spændte og glade unge mennesker havde pakket kufferterne. På Kreta er der et dejligt klima og vi havde sol og 30 °C alle dage. Det blev nydt i fulde drag, både på stranden og ved poolen.

 

 

IMG_0301

På hotellet var der lækker buffet hver dag med græske specialiteter, som feta, moussaka, tzatziki, og meget andet indbydende mad. Nogle var modige og spiste blæksprutter og snegle. Midt på ugen var en gruppe på en flot sejltur til øen Spinalonga, der har en spændende historie som Spedalskheds-koloni. En guide fortalte om øens historie. Der blev der spillet dart, beach volley, tennis, fodbold og guiderne havde en ”limbo dans” ,som hurtigt blev et hit og danset flere gange dagligt. Spillerummet med Air Hockey og billard var også populært.

 

 

IMG_0490

Hygge og samvær med spil i skønne omgivelser blev nydt, og både 500, Yatzy og Uno blev spillet lystigt i skyggen af parasollerne. Massage var et hit, og mange valgte at bruge lommepenge på en times velbehag og afslapning i hotellets Wellness område. Doktorfisk behandling var også et tilbud, som et par af pigerne måtte prøve, selvom det var svært at overvinde sig til at få fødderne i vandet til fiskene der kilder på huden.

 

 

IMG_0659

Shopping må der til på ferie – så der blev kigget butikker i Agios Nicolaos og handlet souvenir, tøj og smykker og gaver med hjem til kærester og familie. Hver aften var der show med guiderne, der havde diskodans, quiz og sjov på programmet. Flere var med på scenen og danse – det var et stort hit :-).

 
 
 
 

 Se flere sjove feriebilleder på vores facebook side.IMG_0363

Skriv en kommentar

Vil du gerne i kontakt med os? Brug følgende valgmuligheder:

Adresse: Vesterbyvej 12, 7160 Tørring - Kontor telefon: 75676214 - Walther mobil: 20996214 - Mail: walther@trabjerggaard.dk