Velkommen til

Hverdagen

Alle hverdage starter med fælles morgenmad kl. 7.30, hvorefter borgerne går på arbejde – uanset om det er i beskæftigelsen, STU, botræning eller man har sin hjemmedag. Dagen er tilrettelagt som en arbejdsplads, hvor der er faste tider for pauser, og borgeren har sin egen madpakke med til frokost. Arbejdsdagen slutter kl. 14.45.

Botræning:

Alle borgere på Trabjerggård træner løbende deres færdigheder i almen husholdning, fx:
– forberedelse og fremstilling af dagens måltider, incl. borddækning og oprydning
– indkøb til fælles husholdning, herunder økonomi
– rengøring og tøjvask
– læring om hygiejne i køkkenet

Hjemmedag:

Borgerne har en ugentlig hjemmedag i egen bolig, hvor de får individuel rådgivning og hjælp, afhængig af behov og færdigheder. Det er på hjemmedagen, borgeren gør rent i egen bolig, vasker sit tøj, ordner personlige indkøb, laver aftaler om frisør,tandlæge,læge, etc. Det er også her, man tidsmæssigt har mulighed for den gode personlige snak om eventuelle frustrationer og begrænsninger.

Fritidslivet:

Flere borgere på Trabjerggård, vælger at gå til individuelle fritidsaktiviteter i nær området. Aktuelt er der borgere, der eksempelvis går til styrketræning, line dance, hestevogns kørsel, fodbold, zumba og knipling. Nogle borgere dyrker det sociale samvær, og besøger hinanden om eftermiddagen eller om aftenen, hvor andre vælger at hygge i egen bolig med spil, bøger eller tv.

Weekender:

I weekend og ferier er der fælles morgenmad kl. 10. For de borgere, der ikke har planlagt aktiviteter og besøg, rådgiver personalet eksempelvis om weekendens muligheder for socialt samvær, ture ud af huset, indendørs hygge, osv.
Trabjerggård har sine egne busser og biler til rådighed.

Netværk:

På Trabjerggård ønsker vi at arbejde positivt for og med borgernes relationer, herunder familie og venner, for ad den vej at skabe en god socialisering. Familie og venner er altid velkomne på Trabjerggård.

Vil du gerne i kontakt med os? Brug følgende valgmuligheder:

Adresse: Vesterbyvej 12, 7160 Tørring - Kontor telefon: 75676214 - Walther mobil: 20996214 - Mail: walther@trabjerggaard.dk