Visitation

En af de primære pædagogiske filosofier på Trabjerggård, er at give beboerne en konstruktiv hverdag, præget af orden, overskuelighed og forudsigelighed. Alt dette i et miljø med fokus på tryghed og tillid, hvor der samtidig findes et personale, som besidder faglig kompetence og stor personlig rummelighed. 

Traditioner og klassiske værdier vægtes på Trabjerggård. Disse elementer er vigtige i etableringen af et ordnet miljø og en struktureret hverdag for beboerne, hvor nøgleordene er genkendelighed, forudsigelighed og kontinuitet. 
En dagligdag med omsorg, respekt og accept, så borgeren kan føle sig værdifuld, og hen ad vejen opnå menneskelig forandring med større selvværd og selvtillid. Borgerne får tilbudt muligheden for at udvikle nye og bedre sociale kompetencer gennem en målrettet pædagogisk tilgang.

På Trabjerggård ligger det os altid på sinde, at varetage den enkelte på den bedst tænkelig måde, så borgeren har oplevelsen af, at der reelt foregår et stykke professionelt udviklingsarbejde. Derfor er differentiering og fleksibilitet i udviklingsforløbet nøgleord, både for den enkelte, men også for samarbejdspartnere – herunder forvaltningen og det familiære netværk. Således sikrer vi altid en udvikling hos det enkelte menneske, som tager sit udgangspunkt i at styrke selvværdet, såvel som selvfølelsen.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.