Daglige opgaver og rutiner​

Borgerne på Trabjerggård kommer til at beskæftige sig med en lang række hestefaglige opgaver, herunder korrekt og sikkerhedsmæssig forsvarlig håndtering og omgang med hestene, ligesom det daglige staldarbejde i forbindelse med fodring, strigling, pleje af seletøj, almindeligt vedligehold og udmugning, også er en del af konceptet. Vi vægter ligeledes den motoriske træning og sansestimuli i forbindelse med ridningen meget højt.

Der er ydermere fokus på læring om arbejde fra jorden med hesten, ligesom der er fokus på tryghed ved omgang med heste. Der kan i øvrigt tilbydes undervisning i grundlæggende dressurridning, samt praktisk arbejde i stalden.

Det er ikke nødvendigt, at borgeren har erfaring fra tidligere, for at kunne indgå i de hesteassisterede aktiviteter, og det er heller ikke er et krav, at borgeren skal ride på hestene. Borgere, som er usikre i begyndelsen, kan sagtens have glæde af det øvrige samvær med hestene. På denne måde kan vi rumme et bredt spænd af borgere og opfylde deres individuelle behov.

Scroll to Top
Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.