Aktivitets- og samværstilbud

Aktivitets- og samværstilbud

På Trabjerggård tilbyder vi aktivitets- og samværstilbud, jf. servicelovens § 104. Aktuelt er Trabjerggård godkendt til 40 pladser i aldersgruppen 18-85 år.

Trabjerggård ønsker, at tilgodese de borgere, som af flere årsager ikke magter at opretholde et mere kontinuerligt niveau, som man eksempelvis gør i den beskyttede beskæftigelse, jf. servicelovens §103.

Det er Trabjerggårds tanke, at aktivitets – og samværstilbuddet skal ses som et bidrag til, at borgeren kan opretholde og/eller forbedre sine personlige færdigheder, og dermed øge sin livskvalitet og personlige udvikling, ved at foretage sig forskellige aktiviteter, der kan udvide borgerens horisont.

I aktivitets- og samværstilbuddet ønsker vi, at ligge vægt på samværet, på meningsfulde og aktiverende aktiviteter, f. eks. idræts – og fritidstilbud. Der lægges vægt på ture ud af huset, f. eks. til biblioteket, mm.

Ligeledes vægtes udflugter og ferier også højt, så borgerne både får interessante oplevelser og almen kulturel dannelse med på deres vej, i det omfang de magter.

Borgere, som visiteres til aktivitets- og samværstilbud, behøver ikke at have bopæl på Trabjerggård, og tilbuddet kan derfor benyttes af eksterne borgere. Visitation sker efter aftale imellem visiterende kommune og ledelsen på Trabjerggård.

Rustic, wooden barn at countryside farm
Rustic, wooden barn at countryside farm
Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.