Beskyttet beskæftigelse

Beskyttet beskæftigelse

På Trabjergggård tilbydes beskyttet beskæftigelse, jf. Servicelovens § 103. Aktuelt er Trabjerggård godkendt til 40 pladser i aldersgruppen 18-85 år.

På Trabjerggård dyrker vi i særdeleshed udelivet, og der tilbydes alt lige fra trækløvning, nedbrydning, vedligehold, håndværksmæssige reparationer, samt muligheder for at deltage i større håndværksmæssige projekter. 

Beskæftigelsen bidrager til at give borgerne en meningsfyldt hverdag med indhold og udvikling, hvor borgerne får et sundt ejerskab, i forhold til de projekter og opgaver, som de selv deltager i.

På Trabjerggård går vi op i, at beskæftigelsen minder så meget om en ordinær og struktureret arbejdsplads som muligt, for at styrke borgeren. Man møder ind på et bestemt tidspunkt, der er pauser på bestemte tidspunkter, man har en madpakke med osv.

Følelsen af, at have noget meningsfuldt at stå op til, er med til at få den enkelte til at føle sig værdifuld. Borgere, som visiteres til beskyttet beskæftigelse, behøver ikke at have bopæl på Trabjerggård, og tilbuddet kan derfor benyttes af eksterne borgere. Visitation sker efter aftale imellem visiterende kommune og ledelsen på Trabjerggård.

Rustic, wooden barn at countryside farm
Rustic, wooden barn at countryside farm
Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.