Ressourceforløb

Ressourceforløb

Ressourceforløb
Ressourceforløbet tilbydes på Trabjerggård, jf. Lov om aktiv Beskæftigelsesindsats § 68. Ressourceforløb kan vare i et til fem år. Det er muligt at få tilbudt flere forløb, hvis det forrige forløb ikke har ført til, at den enkelte borger har fået en bedre tilknytning til arbejdsmarkedet.

Forløbet laves i tæt samarbejde med Jobcentret, hvor borgeren får belyst både sine ressourcer og barrierer, via afprøvning af en lang række af de aktiviteter, som Trabjerggård aktuelt tilbyder. Forløbet er endvidere med til at sikre, at de borgere, som er i risiko for at komme på førtidspension, får udviklet arbejdsevnen.

Målet er, at forløbet på sigt kan hjælpe den enkelte borger i arbejde, eller i gang med en uddannelse. Ressourceforløbet er målrettet borgere, med komplekse udfordringer ud over ledighed, og som i høj grad risikerer, at komme på førtidspension, hvis de ikke får en særlig indsats. 

Borgere, som visiteres til aktivitets- og samværstilbud, behøver ikke at have bopæl på Trabjerggård, og tilbuddet kan derfor benyttes af eksterne borgere. Visitation sker efter aftale imellem visiterende kommune og ledelsen på Trabjerggård.

 

 

Rustic, wooden barn at countryside farm
Rustic, wooden barn at countryside farm
Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.